Hotel Giotto Flavia Roma - Acasă

CH
Italiano
English
Français
Español
Deutsch
Русский
Português
Română
Polski
Svenska
日本語
中文
 
Hotel Giotto Flavia Roma

 

Facebook Flickr YouTube
OFERTE SPECIALE

Hotel Giotto Flavia Roma

Cel mai bun rata garantată - Rezervari

   
   
 
UNUL DINTRE CELE MAI BUNE HOTELURI IEFTINE LA ROMA
Condus de o familie, acest hotel mic și liniștit de 2 stele la Roma oferă 21 de camere de oaspeți cu aer condiționat într-o locație centrală fantastică.
 
ZONE ÎNCONJURĂTOARE
Hotel Giotto Flavia Roma este punctul de plecare ideal pentru a explora acest oraș minunat. Cea mai mare parte a monumentelor spectaculoase din centrul Romei se află la distanță scurtă de acest hotel fantastic de 2 stele. Cosmopolitana Via Veneto, Treptele Spaniole, Fântâna Trevi, Villa Borghese, Palazzo Quirinale – casa și birourile președintelui italian sunt la doar câteva minute de mers. Shopping, restaurante și viață de noapte excelentă înconjoară această bijuterie de 2 stele.
 
REZERVARE ONLINE SIGURĂ
Clic pe pagina Giotto Flavia Rezervări pentru a verifica ce oferte speciale sunt disponibile acum pentru cazări ieftine la Roma. Personalul prietenos și calificat al Hotelului Giotto Flavia vă stă la dispoziție 24 ore din 24 ca să vă ajute să vă simțiți cât mai bine în acest hotel ieftin de 2 stele și să vă bucurați de orașul etern magic al Romei. Vom fi încântați să vă rezervăm tururi ghidate ziua și seara, să vă sugerăm restaurante, să vă ajutăm cu închirieri auto și cu alte solicitări pe care le-ați avea.
 
BINE AȚI VENIT PE SITE-UL OFICIAL AL HOTELULUI GIOTTO FLAVIA ROMA

Location MapHotel Giotto Flavia Roma oferă 21 de camere moderne și elegante împărțite în camere simple și matrimoniale. Structura hotelului este mică, dar oferă o gamă variată de servicii. Oaspeții vor găsi aer condiționat, încălzire, conexiune internet, telefoane, Tv prin satelit, minibar și mai multe!

TUR VIDEO

Vedeți Turul Video Roma Hotel Giotto Flavia special conceput.

 
         
 
Hotel Giotto Flavia Roma
Internet Wi-Fi
INTERNET WI-FI GRATUIT
Via Flavia, 84 - 00187 Roma, Italia | P.IVA 14742951008 | Politică de confidențialitate | Tel. +39 06 97990786 ot +39 06 97990788
Site creat și întreținut de Fisheyes Ltd.