Hotel Giotto Flavia Roma - Contactați-ne

CH
Italiano
English
Français
Español
Deutsch
Русский
Português
Română
Polski
Svenska
日本語
中文
 
Hotel Giotto Flavia Roma

 

Facebook Flickr YouTube
OFERTE SPECIALE

Hotel Giotto Flavia Roma

Cel mai bun rata garantată - Rezervari

   
   
 
 
Condus de o familie, este unul dintre cele mai bune hoteluri ieftine din Roma. Acest hotel mic și liniștit de 2 stele la Roma oferă 21 de camere de oaspeți cu aer condiționat într-o locație centrală fantastică.
 
CELE MAI BUNE PREȚURI GARANTATE
Vă garantăm 100% cele mai bune prețuri dacă rezervați direct cu noi, folosind sistemul nostru de rezervare online sigur... Cu toate acestea, dacă vreți să ne scrieți un e-mail, dacă aveți întrebări sau feedback-uri, ne-ar face plăcere. Poate chiar vom publica ceea ce scrieți aici, pe site-ul nostru, la comentariile oaspeților, cu scopul de a îmbunătăți calitatea serviciilor și standardul de cazare, vom începe să colectăm comentarii în curând...!
 
ROMA ORAȘUL ETERN
Roma este una dintre atracțiile de top din lume, nu doar din cauza minunatelor monumente, muzee și istorie, ci și pentru mâncarea fantastică! Să nu uităm, că produsele alimentare italiene sunt iubite în întreaga lume și Roma are unele dintre cele mai bune restaurante din Italia. Fie că este vorba despre mâncăruri tradiționale sau moderne, spectaculos preparate, Roma are ceva pentru toată lumea, pentru mai multe detalii întrebați concierge-ul nostru.
 
CONTACTAȚI-NE
   
Home Via Flavia 84, 00187 Roma, Italia

Hotel Giotto Flavia a fost menținut recent ca fiind unul dintre hotelurile cele mai bune din Roma privind raportul între preț și calitate, așa că dacă planificați să veniți la Roma și aveți un buget restrâns, de ce să nu verificați tarifele disponibile online, folosind sistemul nostru de rezervare. Suntem convinși, că veți fi plăcut surprinși!

 
         
 
Hotel Giotto Flavia Roma
Internet Wi-Fi
INTERNET WI-FI GRATUIT
Via Flavia, 84 - 00187 Roma, Italia | P.IVA 14742951008 | Politică de confidențialitate
Site creat și întreținut de Fisheyes Ltd.