Hotel Giotto Flavia Roma – Locație

CH
Italiano
English
Français
Español
Deutsch
Русский
Português
Română
Polski
Svenska
日本語
中文
 
Hotel Giotto Flavia Roma

 

Facebook Flickr YouTube
OFERTE SPECIALE

Hotel Giotto Flavia Roma

Cel mai bun rata garantată - Rezervari

   
   
 
10 MINUTE DE STAȚIA DE TREN TERMINI
Hotel Giotto Flavia se bucură de o locație centrală la Roma, nu departe de Stația de Tren Termini, care este la 10 minute pe jos de hotel.
 
ZONE ÎNCONJURĂTOARE
Atracții turistice în apropiere sunt: Treptele Spaniole, Fântâna Trevi, unde se poate ajunge și pe jos. Ca să vedeți Colosseum și Forum Romanum trebuie să mergeți mai mult, deoarece sunt mai departe, așa că vă recomandăm să luați un autobuz sau metroul. La Vatican și la Bazilica Sf. Petru puteți ajunge iarăși cu metroul, Linia A de la Piazza Repubblica până la Ottaviano San Pietro – durata călătoriei este de 20 de minute. Shoppingul este foarte bun la Roma, iar hotelul nostru se află într-o zonă plină cu magazine, întrebați concierge-ul pentru mai multe informații!
 
REZERVARE ONLINE SIGURĂ
Cele mai Bune Prețuri Garantate! Vedeți pagina Rezervări Online înainte de a vă rezerva camera pe o altă pagină internet, verificați tarifele noastre online...noi facem tot posibilul să vă garantăm cele mai bune și competitive prețuri dacă rezervați camera de hotel ieftină la Roma la Hotel Giotto Flavia, folosind sistemul de rezervare online sigur. Hotelul nu va debita cardul Dvs. de credit, când faceți rezervarea, avem nevoie doar de o garanție în cazul în care decideți să nu mai veniți! Suma referitoare la rezervare va fi plătită doar la check-out!
 
LOCAȚIE

Dacă aveți bagaje și nu doriți să mergeți pe jos, luați metroul și mergeți o stație până la stația de metrou Repubblica, care este la doar 5 minute. Rezervări Online. –Folosiți sistemul de rezervare online sigur, rezervați camera și veți plăti doar la check-out!

Hotel Giotto Flavia Roma de 2 stele este decorul perfect pentru a începe propria Vacanță Romană. Romantismul și istoria vor face să vă simțiți ca și cum ați fi pășit într-un film cu Via Veneto la doar câteva minute de hotel. Retrăiți Dolce Vita din 1950, unde s-a născut fenomenul de paparazzi. Așezați-vă pe Treptele Spaniole și uitați-vă la lumea care vine și pleacă la picioarele Dvs. Aruncați monede în Fântâna Trevi și vedeți mai departe monumentul infamului soldat necunoscut la Piazza Venezia. Vedeți balconul unde Mussolini s-a adresat mulțimii și uitați-vă la schimbarea gărzii la Palazzo Quirinale , care este reședința președintelui italian.

Cu Trenul

Suntem la aprox. 15 minute de mers de la Gara Termini, prin urmare la distanță egală între Termini și stația de metrou Repubblica. După ce ieșiți pe intrarea principală a gării traversați Piazza Repubblica și mergeți pe Via XX Settembre. Via Flavia este prima stradă la dreapta. Sau puteți lua un taxi care va costa aprox. 5 euro în timpul zilei și 10 euro noaptea.

Cu Avionul de la Aeroportul Fiumicino

Un taxi vă va costa 40 de euro, tarif fix, cu bagaje incluse. Sau puteți lua trenul Leonardo Express, care pleacă la fiecare 20 de minute și merge direct la Termini, fără alte opriri. Biletele costă 11 euro / persoană. Cel mai simplu mod de a ajunge la noi este de a solicita un serviciu de transfer la rezervare.

Cu Avionul de la Aeroportul Ciampino

Un taxi vă va costa 30 de euro, tarif fix, cu bagaje incluse. Sau puteți lua autobuzul Schiaffini care merge direct la Termini și costă 5 euro sau autobuzul Cotral, care vă lasă la Metro Anagnina și costă 2 euro (1+1 pentru bagaje). De aici luați metroul până la Termini sau Repubblica. Folosți harta de mai sus pentru ajutor.

Cu Mașina

De la Grande Raccordo Anulare (G.R.A), ieșiți la ieșirea nr. 13 cu indicatorul de direcție Tiburtina. Urmați indicațiile spre Roma Centro, apoi spre Stazione Termini. Faceți prima la dreapta la Piazza Repubblica și urmăriți traficul până la Via Pastrengo. Luați-o la stânga, apoi la a doua la dreapta, care este Via Flavia. Imprimați harta de mai sus pentru a vă ajuta să găsiți drumul spre Hotel Giotto Flavia Roma.

 
         
 
Hotel Giotto Flavia Roma
Internet Wi-Fi
INTERNET WI-FI GRATUIT
Via Flavia, 84 - 00187 Roma, Italia | P.IVA 14742951008 | Politică de confidențialitate
Site creat și întreținut de Fisheyes Ltd.