Hotel Giotto Flavia Roma – Camere și Servicii

CH
Italiano
English
Français
Español
Deutsch
Русский
Português
Română
Polski
Svenska
日本語
中文
 
Hotel Giotto Flavia Roma

 

Facebook Flickr YouTube
OFERTE SPECIALE

Hotel Giotto Flavia Roma

Cel mai bun rata garantată - Rezervari

   
   
 
MIC DEJUN CONTINENTAL
Un mic dejun continental complet este servit zilnic între orele 7-10 pentru oaspeții care rezervă direct cu hotelul. Pentru confortul Dvs. oferim servicii de spălătorie, fax și fotocopiere și recepție 24 ore din 24.
 
ZONE ÎNCONJURĂTOARE
Camerele noastre sunt ieftine, la o valoare care merită banii pentru cei care vizitează Roma, nu neapărat pentru cei care au bugetul foarte strâns, ci mai mult pentru cei care vor să economisească bani pentru lucruri care contează cu adevărat, cum ar fi de exemplu vizitarea obiectivelor turistice! În ciuda reputației noastre de hotel ieftin destul de modest de 2 stele la Roma, noi oferim o cazare de calitate chiar în centrul Orașului Etern, aproape de toate atracțiile majore. Gara principală Termini, nodul principal de transport, unde sosesc trenurile Eurostar din marile orașe italiene este la doar 10 minute de mers de Hotel Giotto Flavia.
 
REZERVARE ONLINE SIGURĂ
Clic pe Rezervări Online Roma Politica noastră este de a oferi cele mai bune prețuri oaspeților care rezervă direct cu hotelul! Dacă veniți la Roma cu un buget restrâns, dar doriți totuși o cameră cu baie privată și aer condiționat, Hotel Giotto Flavia este alegerea ideală! Vă garantăm că nu veți găsi hotelul nostru la un preț mai ieftin pe internet, așa că rezervați camera de hotel ieftină la Roma direct cu noi... și nu plătiți decât la check-out!
 
CAMERE ȘI SERVICII

Mulți turiști care vin la Roma vor să exploreze orașul pe jos, să descopere secrete și să petreacă timpul admirând miile de artefacte care sunt ascunse între ruinele antice de pe Forum Romanum sau în camerele bine păzite în Muzeele Vaticanului... oricare ar fi motivul pentru care veniți la Roma, vă garantăm că o să economisiți bani dacă rezervați o cameră la hotelul Giotto Flavia pe pagina Oferte Speciale.

Cele 21 de camere de oaspeți recent renovate la Hotel Giotto Flavia Roma se împart în camere simple și matrimoniale cu facilități extra. În băile private oaspeții vor găsi duș și/sau cadă, uscător de păr, accesorii de baie și prosoape. Uitați-vă la Turul Video Roma Hotel Giotto Flavia pentru a vedea exact ceea ce vă așteaptă la această cazare ieftină și fantastică la Roma.

Servicii la Giotto Flavia Roma

La noapte dormiți liniștiți în camerele centrale cu geam dublu care blochează zgomotele de afară. Pentru confortul Dvs. fiecare cameră este echipată cu minibar, telefon cu linie directă, Tv prin satelit și conexiune la internet. Pentru securitatea Dvs. avem un seif digital și detectoare de fum, care sunt standard. Copii sunt bineveniți la Roma Hotel Giotto Flavia, cei sub vârsta de 8 ani pot dormi gratis în camera părinților. Paturi suplimentare sunt contra cost. Vedeți opțiunile camerelor la rezervare.

Personal prietenos multiling

Pentru a vă ajuta să profitați la maxim de orașul fantastic, personalul prietenos multilingv la Hotel Giotto Flavia Roma vă stă complet la dispoziție. Nici o cerere nu este prea mare pentru noi, vă ajutăm cu tururi ghidate, închirieri auto, bilete de muzeu și recomandări de restaurante. Pentru cereri speciale, vă rugăm, să ne anunțați la rezervare.

 
         
 
Hotel Giotto Flavia Roma
Internet Wi-Fi
INTERNET WI-FI GRATUIT
Via Flavia, 84 - 00187 Roma, Italia | P.IVA 14742951008 | Politică de confidențialitate
Site creat și întreținut de Fisheyes Ltd.