Hotell Giotto Flavia Rom - Kontakta Oss

CH
Italiano
English
Français
Español
Deutsch
Русский
Português
Română
Polski
Svenska
日本語
中文
 
Hotel Giotto Flavia Rome

 

Facebook Flickr YouTube
SPECIELLA ERBJUDANDEN

Hotel Giotto Flavia Rome

Bästa priser garanteras - reservationer

   
   
 
 
Familjeägt och en av de bästa budget hotell i Rom. Detta lilla, och lugna 2-stjärniga hotell i Rom erbjuder 21 luftkonditionerade rum i ett mycket centralt läge.
 
BÄSTA PRIS GARANTERAT
Vi garanterar dig våra bästa 100 pris 100% om du bokar direkt med oss, använd vår egna säkra online bokningssystem .... Men skriv ett mail till oss om du har några särskilda frågor eller synpunkter, vi vill gärna höra från dig. Vi kan även publicera det du skriver till oss här på vår webbsida i vår nya gästrecensioner och omdömen, som är till för att förbättra kvaliteten på service och standard på vårt hotell....!
 
DEN EVIGA STADEN ROM
Rom är en av världens främsta sevärdheter inte bara på grund av den mängd underbara monument, museer och historia som den har att erbjuda, men också på grund av den underbara maten! Låt oss inte glömma att Italiensk mat är älskad världen över och Rom erbjuder några av de finaste restaurangerna i hela Italien. Oavsett om det är traditionella rätter eller moderna rätter, så har Rom något för alla, kontakta vår concierge för mer information.
 
KONTAKTA OSS
   
Home Via Flavia 84, 00187 Rom, Italien

Hotell Giotto Flavia har nyligen blivit kallat det hotell som ger mest värde för pengarna, på grund av det utmärkt pris / kvalitet förhållande som erbjuds. Så om du planerar att komma till Rom på lite av en sko-sträng budget, varför inte kolla in online priserna med vårt bokningssystemet tillhandahålls. Vi tror att du kommer att bli glatt överraskad!

 
         
 
Hotel Giotto Flavia Rome
GRATTIS INTERNET WI-FI
GRATTIS INTERNET WI-FI
Via Flavia, 84 - 00187 Rom, Italien | P.IVA 14742951008 | Sekretesspolicy
Webbsida designad och underhålls av Fisheyes Ltd.