Hotell Giotto Flavia Rom – Rum och tjänster

CH
Italiano
English
Français
Español
Deutsch
Русский
Português
Română
Polski
Svenska
日本語
中文
 
Hotel Giotto Flavia Rome

 

Facebook Flickr YouTube
SPECIELLA ERBJUDANDEN

Hotel Giotto Flavia Rome

Bästa priser garanteras - reservationer

   
   
 
KONTINENTAL FRUKOST
En fullständig kontinental frukost serveras till alla gäster varje morgon från 07:00 till 10:00 när du bokat direkt med oss. För din bekvämlighet erbjuder vi också tvättservice, fax och kopiering och 24 timmars reception service.
 
OMGIVANDE OMRÅDEN
Våra rum är billiga med ett utmärkt värde för pengarna för dem som reser till Rom med en sträng budget, och som vill spara pengar för de saker som verkligen betyder något dvs sightseeing! Trots vårt rykte som ett ganska litet 2-stjärnigt hotell i Rom erbjuder vi fortfarande värde för pengarna med boende mitt i centrum av den eviga staden och nära alla de stora attraktionerna. Centralstationen Termini, är Roms järnvägsstation Eurostar-tåg anländer från de större italienska städerna. Termini är bara 10 minuters promenad bort.
 
SÄKER BOKNING ONLINE
Klicka på Online reservationer Rom Vår policy är att erbjuda de gäster som bokar direkt med oss vårt bästa tillgängliga pris garanterat! Om du kommer till Rom på en liten budget men ändå vill ha ett rum med eget badrum och en fungerande luftkonditionering då är Hotell Giotto Flavia det perfekta valet för dig! Vi garanterar dig att du inte kommer att hitta vårt hotell billigare någon annanstans på internet, så kom igen och boka billiga hotellrum i Rom direkt med oss .... du behöver inte betala förrän du checkar ut!
 
RUM OCH TJÄNSTER

Många som kommer till Rom vill utforska staden till fots, upptäcka att de många hemligheter och spendera tid att titta på tusentals föremål i de gamla romerska ruinerna av det kejserliga Forum Romanum, och valv eller de bevakade kamrarna i Vatikanen... Det spelar ingen roll vad din anledning är för att besöka Rom, kan vi garantera att du kommer att spara pengar genom att boka rum på Giotto Flavia hotell med våra Specialerbjudanden.

De 21 nyrenoverade rummen på Hotell Giotto Flavia Roma finns i en mängd av singel och dubbel rum, alla kompletta med privata faciliteter. I alla sviter finns det en dusch och / eller badkar, hårtork, badrum artighet kit och handdukar. Se på vår Hotell Giotto Flavia Roma Video Tur för att se exakt vad som väntar dig på detta fantastiska billiga hotell i Rom.

Tjänster på Giotto Flavia Rom

På natten sover du gott i ditt centrala Rom hotellrum med tvåglasfönster som blockerar ljud och rörelse utanför. För din bekvämlighet, varje rum är utrustat med en mini-bar, direkt telefon, satellit-TV och internetanslutning. För din extra säkerhet erbjuder vi ett digitalt värdeskåp och rökdetektorer också som standard. Barn är välkomna på Roma Hotel Giotto Flavia, barn 8 år och under sover gratis i föräldrarnas rum. Extra babysängar finns tillgängliga för en liten avgift. Se alla rum alternativ vid bokningen.

Vänlig flerspråkig personal

För att hjälpa dig göra det bästa av denna härliga stad, så är den vänliga flerspråkiga personalen på Roma Hotell Giotto Flavia till ert förfogande. Ingen begäran är för stort eller för liten, allt från turer, biluthyrning, besöka museer till restaurang rekommendationer. För några speciella önskemål var god kontakta oss när du bokar.

 
         
 
Hotel Giotto Flavia Rome
GRATTIS INTERNET WI-FI
GRATTIS INTERNET WI-FI
Via Flavia, 84 - 00187 Rom, Italien | P.IVA 14742951008 | Sekretesspolicy
Webbsida designad och underhålls av Fisheyes Ltd.